У Турійській громаді Волинської області з військовими почестями провели в останню земну дорогу загиблого воїна Олександра Догойду.

Про це повідомляє пресслужба Турійської селищної ради.

«Звістка про загибель нашого земляка Олександра Догойди, яка надійшла третього серпня від побратимів по духу і зброї, чорним крилом смутку накрила Турійщину. Ворожа куля обірвала життя турійчанина у важкому бою на Донеччині. Тепер йому назавжди 57... Два тижні очікувань... і наш Герой повернувся на рідну землю... А сьогодні (17 серпня – ред.) провести Воїна, ім'я якого назавжди буде вписане в історію вільної і незалежної України, зійшлися та з'їхалися родина, земляки, побратими – усі, хто знав і поважав Олександра – людину щирої душі, гарного господаря і сім'янина, привітного колегу і сусіда, справжнього патріота та доблесного Воїна», – йдеться у дописі.

Від рідного дому до місця земного спочинку вулицями рідного селища військові на плечах несли загиблого воїна під звуки духового оркестру. За душу Олександра підносилися молитви. Чин поховання у Свято-Троїцькому храмі звершив митрофорний протоієрей о. Миколай спільно з духовенством деканату.

Поховали Олександра Догойду з військовими почестями. У мить прощання для Героя прозвучав Державний Гімн України та військовий салют.