Водія, який збив 81-річну жінку на переході у Володимирі і втік, затримали. Ним виявився 32-річний чоловік. Того ж дня, 10 січня, його затримали за п’яне водіння та склали на нього адмінпротокол за ч.2 ст. 130 Адмінкодексу України. Чоловіка відсторонили від права керування транспортним засобом.

Про це з посиланням на Володимирський районний відділ поліції повідомляє «Буг».

Нагадаємо, у вівторок, 10 січня, близько 17-ї години у центрі Володимира на вулиці Данила Галицького біля міської ради автомобіль наїхав на 81-річну жінку, яка йшла на пішохідному переході.

Чоловік спочатку втік з місця пригоди. Невдовзі поліцейські розшукали 32-річного водія, який скоїв ДТП.

На місці також працювали медики. У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували до місцевої лікарні в хірургічне відділення.

Дані внесли до ЄРДР за частиною 1 статті 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння», за що передбачене позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Крім того, цього водія того ж дня уже затримали за п’яне водіння та склали на нього адмінпротокол за ч.2, ст. 130 Адмінкодексу України. Чоловіка відсторонили від права керування транспортним засобом.