Дмитра Дубняка, який працював керуючим справами апарату Волинської обласної ради, призначили директором комунального підприємства «Волиньпроект». Тим часом саме підприємство в результаті реорганізації поглине інше КП Волиньради – «Волинське обласне бюро технічної інвентаризації». 

Про це, посилаючись рішення постійної комісії Волиньради, повідомляє ВСН.

Рішення призначити тимчасово виконувачем обов’язків директора комунального підприємства «Волиньпроект» Волинської обласної ради Дмитра Дубняка рекомендували до погодження члени постійної депутатської комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 9 січня. На комісії погодили звільнення Анатолія Доротія з посади директора «Волиньпроекту» у зв’язку із закінченням терміну дії контракту – виходом на пенсію.

Дубняк вже значиться у реєстрі директором, без «в.о.».

Як розповів виданню ВСН Дмитро Дубняк, він уже на цьому підприємстві працює виконувачем обов'язків директора ще з 1 грудня.

«Таке рішення було прийняте ще у грудні. А Анатолій Доротій з кінця листопада пішов на пенсію», - зазначив Дмитро Дубняк.

Стосовно самої організації, то за його словами це - перспективне підприємство з урахуванням того, що до нього приєднується Бюро технічної інвентаризації.

«Тут буде надаватися повний спектр послуг, починаючи від проектування і закінчуючи технічною інвентаризацією. Тому перспектива є велика, враховуючи, що Україна буде відбудовуватися. Фактично підприємство займається проєктуванням, виготовленням проектно-кошторисної документації, авторським наглядом за будівництвом, технічною інвентаризацією. Ці послуги надаються замовникам або підрядникам, які будують», - розповів Дмитро Дубняк.

На сайті Оpendatabot вказано, що 5 січня 2023 року на підприємстві змінився керівник і директором підприємства «Волиньпроект» вказано Дмитра Дубняка, який змінив Анатолія Доротія.

А ось на сайті «Волинські новини» написали дослівно таке:

«Члени постійної депутатської комісії також рекомендували погодити звільнення Олега Дмитрука з посади директора комунального підприємства «Волиньпроект» Волинської обласної ради у зв’язку із закінченням терміну дії контракту та призначення тимчасовим виконувачем обов’язків директора Дмитра Дубняка».

До слова, саме Олег Дмитрук впродовж понад 15 років очолював «Волинське обласне бюро технічної інвентаризації», яке сьогодні приєднують до КП  «Волиньпроект».

Нагадаємо, раніше Дмитро Дубняк працював заступником керівника виконавчого апарату Волинської обласної ради – керуючим справами.