У Дніпрі продовжуються пошукові роботи на місці влучання російської ракети у багатоповерховий житловий будинок. Під завалами опинилася героїня «Азовсталі», яка недавно вийшла з російського полону.

Про це повідомила донька жінки Русана Бабкіна на своїй сторінці у Facebook. За її словами, у момент трагедії у будинку, куди влучила путінська армія, перебували її мама, сестра та бабуся.

«Вихідний день, субота, мама мала бути на службі, ЗСУ, але залишилась вдома через ОРЗ, сестра наводила лад в черговій орендованій квартирі, бабуся на кухні тільки закінчила смажити чебуреки...», – зазначила Русана.

Вона додала, що о 15:07 говорила з мамою телефоном, та розмова тривала 2 хвилини та 5 секунд. Більше на зв'язок рідні дівчини не виходили.

Русана уточнила, що її тато і мама з першого дня широкомасштабної війни стали на захист Маріуполя. Вони обоє були на «Азовсталі», звідки вийшли за наказом командування 17 травня. Після цього вони потрапили до російського полону. Батько дівчини й досі перебуває у руках окупантів, а маму звільнили під час «жіночого» обміну у жовтні.

Сестра Русани виїжджала з Харкова, який невпинно обстрілювала путінська армія, 5 березня. Сама дівчина разом з бабусею 20 березня 2022 року виїхала через Нову Ялту до Дніпра.