Збройні сили Україні встановили рекорд, знищивши батальйонну тактичну групу російських окупантів у Макіївці менш ніж за годину.

Про це в ефірі Громадського інтерактивного телебачення розповів військовий та політичний оглядач групи Інформаційний спротив, експерт Українського центру дослідження проблем безпеки імені Дмитра Тимчука, блогер "Злой Одессит" Олександр Коваленко.

Як би воно не було, але вибух був епічний. Від будівлі нічого не залишилось, хоча там є свої деякі моменти. Наприклад те, як вони розташували боєкомплект. Так можуть робити тільки росіяни - розміщувати боєкомплект з особовим складом в одній будівлі та ще й техніка поряд. Це все було шедеврально. Але ми маємо рекорд. Дійсно, останнього разу в такій кількості було знищено російських окупантів однієї батальйонної тактичної групи. І тоді, коли вони формували Сіверський Донець. Тоді було знищено одну БТГ, а також більше ніж 80 одиниць техніки менш ніж за 24 години. На сьогодні ж рекорд - менш ніж за годину знищено батальйонну тактичну групу. Це рекорд 2023 року, я не знаю чи зможуть ЗСУ себе перевершити чи ні, маємо надію, - зазначив він. 

Нагадаємо, у новорічну ніч Сили оборони України завдали удару по місцю базування російських військовослужбовців в окупованій Макіївці Донецької області, внаслідок якого загинуло 400 та поранено 300 окупантів.