1 жовтня опівдні біля дошки із портретами полеглих героїв громади на площі Героїв міста відбулись пам’ятні заходи з ушанування захисників, які віддали життя у війні із російським агресором.

Про це повідомили на сторінці Володимирської міської ради у Фейсбук.

Нещодавно пам’ятна дошка поповнилась портретами понад трьох десятків загиблих або померлих на війні воїнів громади. На жаль, їх уже 134.

Захід проходив у супроводі музикантів дитячої музичної школи. Його розпочали знаменитою «Мелодією» Мирослава Скорика, яка є уособленням зраненої і ніжної душі України. Партію віолончелі виконував син загиблого Героя Олега Митошопа, одинадцятирічний Зореслав.

Маленька володимирчанка Софія Подоляк схвильовано розповіла щемкий вірш про війну, у якому звучить надія на те, щоб у кожної дитини залишився живим тато.

Відслужили панахиду по загиблих Героях.

«Усі ми різні, та усіх нас об’єднує любов до рідної землі, до України. Схиляємо свої голови перед загиблими Героями, а також перед їхніми родинами, яким потрібне наше слово підтримки і розради», – звучало у слові священника.

Міський голова Ігор Пальонка із заступниками, представники району, військовики взяли участь у покладанні квітів до оновленої дошки полеглих Героїв, святі отці її освятили, після чого члени родин загиблих поспішили до світлин із рідними обличчями.