У Волинській області працюють 107 пересувних поштових відділень. Від початку жовтня пересувні екіпажі облікують послуги онлайн.

Одне із таких відділень працює у Радомишлі Луцького району. Його керівниця Лариса Казнадзей працює на пошті понад 30 років. Суспільному жінка розповіла, коли прийшла працювати листоношею ходила пішки, потім з'явився велосипед, а нині разом з водієм та листоношею приїздять до десяти населених пунктів громади.

Цього разу пересуване відділення зв'язку № 61 Луцького району працювало у селах Озеряни та Радомишль.

Багатодітна мама Тетяна Вознюк прийшла до пересувного відділення зв'язку з найменшою донькою. Про його приїзд, говорить жінка, дізнається з графіку.

"Листоноша Іванна Руда – то моя однокласниця, як треба то вона дзвонить та каже: Таня прибіжи чи щось передай комусь. А я тут близько живу, мені зручно", — каже жінка.

Листоношею пересувного відділення працює Іванна Руда із сусіднього села Суховоля.

"Я все знаю про людей, хто які газети виписує, хто який товар бере. Я люблю свою роботу, мені вона подобається, я звикла до неї, коли вихідний на роботі, я вже не знаю, де себе подіти. Мені вже на роботу хочеться", — розповідає листоноша.

Як розповіла начальниця пересувного відділення Лариса Казнадзей, до авто люди приходять не лише отримати пенсію, замовлення чи сплатити за послуги, але й поспілкуватись один з одним і поштарками, яких знають багато років.