Український стронгмен Василь Вірастюк долучилися до благодійного богатирського турніру «Котигорошко», що відбувся у Колках Луцького району.

У неділю, 22 жовтня, у Колківській громаді вчергове організували збір коштів, які спрямують на потреби наших Захисників, - волонтерський центр «Допомога з рук в руки», лісівники - з самого початку повномасштабної війни активно ведуть цей напрямок роботи і постійно організовують різноманітні заходи, щоб привернути увагу якомога більшої кількості людей.

Цього разу спеціальним гостем благодійного турніру став відомий український стронгмен Василь Вірастюк. Партнером дійства виступила філія «Колківське лісове господарство» ДП «Ліси України»

Різноманітні розваги та змагання Василь Вірастюк із командою провели для дітей Захисників. Емоції зашкалювали.

Благодійна ярмарка солодощів та прикрас, різноманітні локації для фото, майстер-класи від Колківського учнівського лісництва, Колківського центру професійної освіти та БФ «Старе місто», гарячий борщ та плов, узвар, чай, кава - створювали теплий настрій.

Вихованці учнівського лісництва провели майстер-клас із виготовлення воскових свічок, чим суттєво додали до загального збору.