П'яний водій без посвідчення на Volkswagen Golf скоїв ДТП. Прилад Drager показав результат – 3,14 проміле, що перевищує норму у 16 разів.

Про це 24 жовтня повідомили у патрульній поліції Волині.

Сьогодні, близько 10-ї години, патрульним надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Грушевського та Міцкевича.

Читайте також: На Волині за вихідні дні патрульні виявили 13 водіїв у стані сп’яніння

На місці автопригоди інспектори встановили, що керманич автомобіля Volkswagen Golf не був уважний, не стежив за дорожньою обстановкою та її зміною. І під час виїзду з другорядної дороги не надав переваги у русі автомобілю Volkswagen Touran, який рухався головною. Через це й трапилося зіткнення, автівки отримали механічні пошкодження.

А також читайте: П’яна ДТП, домашнє насильство та хабар: поліцейські зловили чоловіка з «букетом» правопорушень

Під час перевірки документів поліцейські з’ясували, що чоловік ніколи не отримував посвідчення водія та виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Прилад Drager показав результат – 3,14 проміле, що перевищує норму у 16 разів.

На порушника патрульні склали адміністративні матеріали згідно із вчиненими правопорушеннями, зокрема за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.