На Волині за вихідні дні патрульні виявили 13 керманичів у стані спʼяніння: сім – у Ковелі та шість – у Луцьку.

Про це повідомляє Патрульна поліція Волинської області.

«Під час вимірювання швидкості, за допомогою приладу Tru Cam на вулиці Рівненській, що у Луцьку, патрульні зупинили автомобіль марки Dacia Dokker, через порушення швидкісного режиму. А саме автомобіль рухався зі швидкістю 76 км/год. Під час спілкування із водієм поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Прилад Drager показав результат 1,82 проміле», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Побачив заведене авто, сів і поїхав: волинські поліцейські затримали зухвалого викрадача автомобіля

Вже у Ковелі, під час дії комендантської години, патрульні помітили мотоцикл марки Yamaha без номерного знаку. Поліцейські подали керманичу знак про зупинку, однак водій, за інформацією правоохоронців, проігнорував вимогу та намагався втекти. Згодом інспектори все ж зупинили транспортний засіб та з’ясували, що водій перебував у стані сп’яніння. Результат огляду – 1,50 проміле.

Ще один випадок також трапився у місті Ковелі. На вулиці Варшавській керманич автомобіля ВАЗ не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем марки Opel. Під час спілкування із винуватцем події поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Прилад Drager показав результат – 2,50 проміле.

Ha усіх порушників правил дорожнього руху поліцейські склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані спʼяніння) КУпАП та інші адміністративні матеріали згідно із вчиненими правопорушеннями.