Досвідчені дачники знають: перед тим, як садити насіння чи розсаду, землю потрібно добре обробити. В іншому випадку гарного врожаю не варто сподіватися. На невеликих присадибних ділянках для розпушування грунту використовують лопату. Але такий процес малоприємний, вимагає часу і зусиль. Тому багато дачників задумуються про покупку мотокультиватора. Магазин сільгосптехніки «Трактор Маркет» пропонує великий вибір мотокультиваторів за різними характеристиками. Вибрати потрібне дуже просто завдяки детальним описам і фото на сайті компанії.

 В чому особливість агрегата

Бензиновий культиватор – спеціальний агрегат, він культивує (розпушує) грунт завдяки обертанню металевих ножів – фрез. Так, ділянку, яку потрібно лопатою копати цілий день або й більше, мотокультиватор може розпушити за кілька годин.

Варто враховувати, що культиватор є інструментом, він не виконує роботу замість господаря, а процес вимагає часу і сил. Тому важливо враховувати вагу агрегата, ступінь автономності. Наприклад, якщо на ділянці або біля неї немає джерела електроенергії, можна купити бензиновий мотокультиватор. Для того, щоб агрегат працював, варто заправити бак і завести мотор. Тому такий культиватор можна використовувати у будь-яких умовах, у саду, на городі, у полі. Компактні розміри дозволяють використовувати мотокультиватор навіть у важкодоступних місцях, під кущами, на грядках чи клумбах.

Особливості вибору мотокультиватора

Якщо у вас є дачна ділянка, і ви хочете полегшити процес її обробітку, надійний мотокультиватор стане надійним помічником. У спеціалізованих магазинах можна побачити різні моделі у різних цінових категоріях. Перед покупкою агрегату зверніть увагу на такі ключові характеристики:

  · вага;

  · потужність;

  · виробник;

  · глибина обробки;

  · ширина захоплення;

  · можливість використання навісного обладнання.

Крім того, за масою і потужністю виділяють такі типи:

• Легкі, їх вага – до 30 кг, підходять для обробки площ до 12 сотих;

• Середні – до 90 кг, можна обробляти ділянки до 50 сотих;

• Важкі, маса – понад 90 кг, можна обробляти ділянки не менше 50 сотих.

Чому варто обрати мотокультиватори ТМ Кентавр

Мотокультиватори ТМ Кентавр https://www.tractormarket.com.ua/motokul-tyvatory/with-brand-kentavr/ які можна купити у Трактор Маркет, - універсальні і надійні. Їх використовують не лише для культивації, а й внесення добрив, боротьби із бур’янами. Виробник пропонує моделі, які підходять не тільки для невеликих присадибних і дачних ділянок, а й для великих фермерських господарств.

Мотокультиватори ТМ Кентавр – це не лише якість і надійність, а й функціональність , легкість і простота експлуатації. Немає значення, чи ви плануєте обробити клумбу, чи земельну ділянку, мотокультиватори впораються на відмінно.