Кожен раз, коли Володимир Зеленський зустрічається з журналістами, які ставлять питання, а не слухають написаний спічрайтерами текст, це приводить до скандалу. Зустріч із медійниками Трампа із Fox News і The Sun не стала винятком.

Про те, яким закордонним медіа та журналістам президент України дав в інтерв’ю розповів у етері ГІТу блогер Сергій Марченко.

З його слів, кожна людина має свою межу компетентності та рівень, який дозволяє їй вільно або не дуже вільно спілкуватися із людьми, які хочуть поставити її в незручне становище.

«Якщо проаналізувати видання з якими спілкувався український президент – це компанія Fox News і медійники, які відомі своїми симпатіями до путіна і небажанням підтримувати Україну в повномасштабній війні, а друге видання —  таблоїд The Sun жовта преса», — наголосив спікер.

Як повідомив гість, спеціалізація таблоїда — це скандали. Вони спеціально готують такі запитання, які спровокують бурхливу реакцію у суспільства.

«Зазвичай так і відбувається, коли президент спілкується сам, з голови, із "зубастими" західними медіа, яким головне зачепити свого слухача або читача сенсацією», — розповів блогер.

Дізнавайтеся детальніше про цю ситуацію у ВІДЕО: