Президент України Володимир Зеленський поспілкувався з медійниками Трампа із Fox News і таблоїдом The Sun.

Про те, чи є напруга між Зеленським та головкомом Валерієм Залужним, про яку усі говорять після інтерв’ю президента України закордонним ЗМІ розповів у етері ГІТу блогер Сергій Марченко.

За його словами, деякі заяви із зустрічі очільника країни західним медійникам шкодять нашій спроможності чинити опір російській агресії.

«Наприклад те, що стосується наших внутрішніх контекстів — це дуже дивне і персональне звернення до Валерія Залужного. А саме заява президента, що треба бути політиком, або генералом з таким натяком, що ніби Залужний веде якусь політику», — наголосив гість.

На його думку, дивно таке чути, адже саме Зеленський і багато працівників його офісу ведуть політику.

«Залужний з початку війни, здається, дав всього 3 великих інтерв’ю західним ЗМІ, тобто десь одне інтерв’ю на пів року війни — цим зробити собі політичний імідж неможливо», — додав Сергій Марченко.

Блогер переконаний, що Герої війни завжди користуються авторитетом у суспільства, але не треба забувати, що війна не закінчилася.

«Я не бачу справжніх спроб Головнокомандувача Збройних сил України йти в політику. Коли ти йдеш туди, то тобі немає часу займатися чимось іншим», — розповів чоловік.

Спікер додав, що Залужний зараз успішно займається війною, враховуючи з ким ми воюємо. Те що роблять ЗСУ – це максимально ефективна робота і головкомом ЗСУ максимально ефективний на своїй посаді.

Детальніше про заяви Зеленського та реакцію на них, дізнавайтеся у ВІДЕО: