В прямому етері ГІТу український рок музикант, вокаліст та автор пісень Василь Переверзєв розповів про запуск нового проєкту «Прозак». Перші пісні нового гурту мають надзвичайно сильну і потужну енергетику та націлюють тільки на перемогу. 

За словами колишнього вокаліста культового гурту «ТОЛ», новий музичний проєкт «Прозак» здебільшого оспівує війну та всі навколишні події, бо саме повномасштабна війна надихнула співака на його створення.

«Назвати війну музою і поштовхом для натхнення у чистому вигляді цинічно, але зазвичай все, що я писав будувалося на власному досвіді. Із початку повномасштабного вторгнення я намагався якось висловитися щодо цієї ситуації, але нічого не вийшло аж доти, доки я не потрапив перший раз в зону бойових дій», — розповів пан Василь.

Як повідомив гість, побачивши певні моменти та ситуації на передовій, чоловік відчув і зрозумів, що нормальним людям там не місце, а ті, хто там перебуває потребують розрядки від стресу. Для музиканта першою ціллю було писати музику, яка буде бадьорити та тримати військових в тонусі.

«Музика дуже допомагає хлопцям, що перебувають в зоні ризику. Важка музика — це та пігулка від нервового напруження, яка може їм допомогти», — додав Переверзєв

Реліз композиції «Рушаємо» припав на 1 жовтня, у День захисників і захисниць України. Як зазначають учасники «Прозак», «мотивація є стержнем загального меседжу пісні». Сам трек створювався повністю в онлайн-режимі: студійний запис партій відбувався у різних містах і студіях. Окрім того, гурт жодного разу не збирався разом і не репетирував наживо.

Про наступні пісні, які плануються випустити в наступному місяці, дізнавайтеся у ВІДЕО: