У четвер, 2 листопада, у Луцьку вперше із живим бендом виступив популярний артист з Волині Ярослав Карпук, відомий під псевдонімом Yaktak. Артист дав одразу два сольних концерти. Квитки на обидва були розпродані із шаленим ажіотажем.

На одному з концертів побували й журналісти ВСН.

Перед виступом шанувальники мали змогу придбати мерч артиста та взяти участь у його зборі, кошти з якого спрямують на допомогу ЗСУ.

Читайте також: Вривається у топ: волинський співак Yaktak випустив новий трек

На концерті лунали пісні, які вже встигли стати хітами: «Порічка», «Уночі», «Вставай», «Силует», «Чекає вдома», «Вродлива», «Погляд», «Не мовчи» та ін. Yaktak запалив зал буквально з першої пісні. Протягом усього виступу люди не могли всидіти на своїх місцях. Вони танцювали, співали разом з артистом.

А також читайте: Співак з Волині Yaktak став феноменом українського шоубізнесу

Ярослав Карпук виконав й композицію «Поруч», яка вийшла лише кілька днів тому. Глядачі концерту одними з перших почули живе виконання цього треку.

Частину коштів з виступу організатори відправили Збройним силам України. На сцені ініціювали збір коштів на авто для Сил спеціальних операцій, а також провели аукціон задля допомоги нашим воїнам. Yaktak розіграв укулеле, яке придбали за 5 тисяч гривень.

Під час виступу співак спілкувався зі своїми прихильниками. Він також зазначив, що, де б він не виступав, на Волині - він вдома, тож саме тут найдушевніші концерти.

Завершився концерт національним гімном України та душевними словами Ярослава про Україну. Музикант закликав бути сильними, допомагати нашим військовим та вірити в перемогу.

Не обійшлось і без пісні на біс. Після виконання якої глядачі у залі кричали артисту «Браво».

Насамкінець Yaktak нагадав шанувальникам, що подав заявку на цьогорічний Нацвідбір на Євробачення. Артист попросив підтримати його на цьому конкурсі, адже хоче гідно представити Волинь.