Вчора та сьогодні рятувальники допомагали відбуксирувати вантажні автомобілі, водії яких через погодні умови не впорались з керуванням та перегородили дорогу.

Про це повідомили на сторінці ДСНС Волині.

О 19:44 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що вантажний автомобіль частково перекрив рух та не може проїхати на вул. Ранковій у м. Луцьку. Рятувальники Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення м. Луцьк за допомогою спеціального автомобіля відбуксирували вантажівку на тверде покриття дороги.

Сьогодні вночі о 02:32 повідомили про те, що в селищі Турійськ Ковельського району вантажний автомобіль перегородив проїжджу частину дороги. На місце події прибували місцеві рятувальники 17 ДПРЧ, які за допомогою буксирувального тросу відтягнули автомобіль на тверде покриття дороги.

Зранку о 09:52 до Служби порятунку 101 надійшло ще одне повідомлення про те, що на вул. Теремнівській у м. Луцьку вантажний автомобіль перегородив проїжджу частину дороги.

На місце події прибули рятувальники аварійно-рятувальної частини та за допомогою спеціальної техніки здійснили буксирування вантажівки.