Щороку перед новорічно-різдвяними святами у ДЮСШ збираються юні важкоатлети з усієї області щоб позмагатися і продемонструвати свої спортивні досягнення.

У змаганнях взяли участь близько 100 хлопців і дівчат віком від 11 до 16 років. Атлети змагались у двох вправах – ривок та поштовх.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

З відкриттям турніру та прийдешніми святами малих спортсменів привітав Григорій Недопад:

«Я переконаний, що на сьогоднішньому святі спорту ви покажете свої найкращі результати, задля яких працювали цілий рік. Вірю, що кожен з вас у майбутньому буде представляти Україну на найпрестижніших змаганнях світу, завойовуватиме для нашої країни найвищі нагороди. Ви – наша гордість і наша надія», - запевнив голова Волиньради.

Він також передав юніорам вітання від голови Національного Олімпійського комітету Вадима Гутцайта.

«Радий що цей турнір став традицією не тільки для спортсменів, але й для нас, - каже Вячеслав Рубльов. – Вдячний Богу та нашим ЗСУ, за те що Волинь лишається тиловим регіоном, і наші діти мають змогу навчатися, займатися спортом та розвиватися. Для мене надзвичайно хвилююче дивитися, як ще зовсім юні спортсмени штовхають вагу, що перевищує їхню власну. Це свідчить про те, що кожен з них в такому юному віці уже доклав масу зусиль, щодень важко тренував не тільки тіло, але й силу волі та зміг стати кращим, сильнішим, вправнішим. Результати цих юних спортсменів надихають».

По завершенні змагань учасників відзначили медалями та грамотами, а ще вручили різдвяні подарунки. А спортсменка Вікторія Литвинець отримала посвідчення майстра спорту України з важкої атлетики з рук віцепрезидента Федерації важкої атлетики міста Луцьк Вячеслава Рубльова.