Пішохідний перехід на вулиці Львівській у Луцьку -  зроблять регульованим. Це той самий перехід, де тиждень тому автівка збила десятирічну дівчинку.

Кнопковий світлофор планують облаштувати біля обласного тубдиспансеру, розповів Суспільному Луцький міський голова Ігор Поліщук. Нині триває підготовка документів і тендерних процедур.

"Будемо робити світлофор на вимогу, кнопковий. Такий, як стоїть на вході у Центральний парк. Його облаштують за місяць: плануємо це зробити в першій половині 2024 року", — розповів Ігор Поліщук.

З його слів, також за кошти приватного інвестора вдалося домовитися про встановлення світлофора в районі проспекту Відродження на повороті вулиці Максима Кривоноса, що в селі Липини.

Зі слів мами 10-річної дівчинки, яку 16 грудня збила автівка на пішохідному переході, станом на 22 грудня її стабільно важкий.

"Маргаритка ще не вийшла з медикаментозного сну. Відкриває очі, на половину, рухає руками, ногами. Вона лежить в реанімації, без свідомості, чекаємо коли вона прийде до свідомості", — додала мама дівчинки Оксана Мицюк.