Сьогодні свій день народження святкує співачка YATSUTA, яка попри жорсткі реалії сьогодення, завжди знаходить бажання та можливості влаштовувати неймовірне свято дітям.

    У свій день народження співачка разом з благодійним фондом «Добро тут» не дала злому Грінчу вкрасти Різдво у діточок-ВПО, завітавши до них з неймовірною та дуже веселою інтерактивною казкою, в якій діти залюбки взяли участь. Розважали та додавали колориту своїми приголомшливими костюмами актори, а під кінець завітав навіть Святий Миколай з солодкими подарунками. Було дуже тепло, солодко та весело.

А також співачка у цей день вирішила зробити збір і відправити всі кошти дітям, які втратили батьків під час повномасштабного вторгнення.

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/54uc7tDT4u 

«Я вважаю, що дорослі повинні максимально робити так, щоб діти не відчували війни настільки, наскільки це можливо. Звісно для мене морально це дуже складно, тому що я сама мама. У мене двоє дітей: донечка і син. Щоразу виходити на сцену і дивитись у вічі дітей, які бачили війну, - це серйозний стрес для мене. Та я вважаю, що він значно менший, ніж ті емоції, які пережили діти, що прийшли на цей концерт. Тому ми повинні працювати та робити все заради них та їхнього щасливого майбутнього», - часто наголошує співачка у своїх інтерв'ю.

      Також у співачки є власна творча студія у Дніпрі «Sweet Family Club», де вона завжди з радістю приймає дітей переселенців та надає їм змогу перебувати на спеціальних умовах, забезпечує необхідними речами.

     Нагадаємо, що YATSUTA не вперше дарує неймовірні емоції та посмішки дітям. Вона дуже багато працює і при цьому активно займається благодійністю, з першого дня війни збирає кошти на потреби ЗСУ та щоразу запалює серця шанувальників своїми піснями на концертах.