Українська академія лідерства — це формаційна платформа особистісного та суспільного розвитку для молоді на основі цінностей. 

Більше про те, які навички можна здобути на навчанні та виконуючи завдання від УАЛ в етері ГІТу розповіла студентка академії Єлизавета Михалакій.

За її словами, свій шлях в академії вона почала весною 2023 року.

«Ми з татом випадково дізналися про Українську академію лідерства та вирішили більше про неї дізнатись на їхньому сайті. Там була кнопка, щоб стати студентом, ми натиснули її і почався відбір, який проходить в декілька етапів», — зазначила студентка.

Спершу, потрібно заповнити анкету, потім написати два есе: для чого Вам навчання в академії, та як Ви можете бути корисним для неї.

«Ще один етап – це фізичні тренування, їх потрібно пройти 6, вони покажуть вашу дисципліну», — додала Ліза.

Проте, одним з головних етапів є співбесіда — це зустріч із представником академії.

«Мені сподобався відбір, бо він дуже якісний та цікавий. Особисто мені не було дуже важко. Я знаю, що декому було складно, але вони пройшли в УАЛ. Мені допомагали батьки, вони мене мотивували», — зауважила дівчина.

Гостя переконана, що Українська академія лідерства змінює людей на краще.

«Сьогодні рівно 100 днів, як я навчаюся в УАЛі. За цей час я дуже змінилася в багатьох сферах і це видно. Я навчилася краще комунікувати, брати на себе відповідальність, організовувати події та підтримувати людей», — підсумувала Єлизавета Михалакій

Цьогоріч в Ужгородському осередку, у якому навчається спікерка, є студенти з 16 областей.

Наступний відбір в Українську академію лідерства розпочнеться із січня 2024 року. Загалом навчання триває 10 місяців. Брати участь можуть молоді люди віком від 16-20 років.

Чи задають домашні завдання в УАЛі та які є інтерактивні завдання та заходи дізнавайтеся у ВІДЕО: