У Луцьку в суботу, 9 грудня, відбудеться перший концерт тематичної музики у Палаці культури.

Детальніше про дійство в прямому етері ГІТу розповів Нарек Гюлазян ініціатор благодійного концерту "Дофамін в нотах", Дмитро Головенко видавець та директор друкарні "Ключі", а також співорганізатор музичних вечорів.

Як кажуть, спочатку народжується ідея, а потім вона матеріалізується.

«Варто зазначити, що вперше така думка виникла 5 років тому. Влітку ми з братом почали активно займатися цим питанням, до речі, саме мій брат буде виконувати музичні твори на концерті. Місяць тому ми узгодили дату і продовжуємо активно готуватися», — каже Нарек Гюлазян.

За його словами, концерт української музики буде йти півтори години — це не дозволяє фізично виконати багато композицій.

«В основному у сет-листі буде 15-17 українських народних пісень зокрема звучатиме усім відома «Пісня про рушник», "Черемшина", а також "Чорнобривці". Якщо гарно, по-сучасному та філігранно зіграти ці композиції з імпровізаціями на фортепіано — це викликатиме, на мою думку,  інтерес у людей», — додав організатор дійства.

Прем'єра буде благодійною, усі виручені кошти підуть на допомогу 100 бригаді ЗСУ. Квитки можна придбати в касі Драмтеатру та Філармонії у Луцьку, вартість квитка — 100-200 грн.

Під час концерту в холі будинку культури стоятиме скринька, де люди зможуть задонатити та допомогти ЗСУ. Такі вечори планують влаштовувати на постійній основі.

Більше про виконавця та ініціатора благодійного концерту, дізнавайтеся у ВІДЕО: