Сьогодні, 15 лютого, відбулася 19-ї сесії Нововолинської міської ради, яку провів міський голова Борис Карпус.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Нововолинської міської ради. 

 Депутати розглянули 80 питань порядку денного. Заслухали звіти старост Благодатного, Грядівського та Грибовицького старостинських округів.

Внесли зміни до Програм: економічного і соціального розвитку; благоустрою Нововолинської міської територіальної громади; розвитку житлово-комунального господарства, екології, дорожнього руху та його безпеки; сприяння діяльності об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків; розвитку фізичної культури і спорту; розвитку інформаційно-комунікативної сфери.

Затвердили Програму співробітництва між Нововолинською міською радою, КНП «Нововолинська центральна міська лікарня» і Товариством з обмеженою відповідальністю «Укрпротез» щодо забезпечення учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни безкоштовним протезуванням кінцівок протягом 2023-2025 років.

Міські обранці розглянули майже двадцять земельних питань. Прийняли рішення про організацію харчування учнів, які потребують соціального захисту в закладах загальної середньої освіти.

Своїм рішенням сесія затвердила Угоду про партнерську співпрацю між Нововолинською міською територіальною громадою та містом Ноймюнстер (Німеччина).