Все більше в росії скаржаться на нестачу боєприпасів. Проте прем'єр-міністр Великобританії заявив, що скоро Україні поставлять стільки боєприпасів, як за весь 2022 рік.

Яка ситуація з боєприпасами в росії, чи дійсно їх запаси вичерпуються, яка ситуація в Україні, чи варто вірити в той масштаб поставок, який описав Ріші Сунак, для чого готували боєприпаси в Європі, як змінилось ставлення країн до війни, яка ситуація в Україні з корупцією, чи переможе Україна її, розповів блогер, засновник рекрутингової агенції Борщ Сергій Марченко.

«Складно говорити, що всі запаси на росії використані, але треба розуміти, що ці запаси не бездонні.
Зараз є велика потреба в артилерійських боєприпасах, як у нас так і в росіян, але ситуація відрізняється кардинально тим, що загальна економічна міць(коаліція, що підтримує Україну) набагато вища, ніж потенціал росії. росія зараз, вистріляла багато боєприпасів, які знаходилися на складах ближче до України і зараз в них сильно збільшилося логістичне плече, їм не так просто підвозити боєприпаси та накопичувати їх. Хаймарси зараз чудово знищують склади боєприпасів окупантів», - розповів пан Сергій.

Ми свій військовий потенціал нарощуємо, а росія втрачає.

Деталі дізнавайтеся у відео.