Громадський центр у Луцьку надає допомогу різного характеру ветеранам, військовослужбовцям, їх сім'ям та волонтерам в умовах війни.

 Яку допомогу можна отримати, хто найбільше зараз звертається по допомогу у центр, хто входить до команди простору, з якими організаціями та установами співпрацюють, де можна знайти простір, як можна звернутись, розповіла в прямому етері ГІТу координаторка ГЦ "Ветеранський простір ++" у Луцьку Тетяна Гордовська.

«Я координую роботу "Ветеранського простору ++" у Луцьку. Цей простір спрямований на допомогу для членів сімей військовослужбовців, для ветеранів, волонтерів та всіх залучених у російсько-українську війну у нас в просторі можна отримати психологічну допомогу, а також можна отримати консультації юридичного характеру різних напрямків і консультанта з пошуку роботи.», - розповіла координаторка центру.

На данай час наша цільова аудиторія – це члени сімей, родини військовослужбовців. Оскільки самі захисники та захисниці на війні.

"Люди звертаються, ми працюємо у будні з 14 до 18 години. Оскільки центр працює на базі ВНУ спільно з українським центром психотравми, то нашими фахівцями є в більшості психологи, які є фахівцями у певному напрямку психотерапії – це викладачі, доктори наук, які надають психологічну допомогу безпосередньо в просторі, крім того в нас є адміністратор, координатор і волонтери , які проводять групові події майстер класи, розважальні події для дітей військовослужбовців, також ми працюємо з різними організаціями місцевими та волинськими.
Ми знаходимося у головному корпусі ВНУ ім. Лесі українки – це Проспект Волі 14, м Луцьк, і у нас є сторінца у соцмережах "Ветеранський простір ++", також можна звертатися за номером телефону 0501977055.", - розповіла пані  Тетяна.