На зміну Андрію Крутеню на посаду керівника Управління патрульної поліції Волині призначили Дмитра Мокича.

Про боротьбу з ворогом на фронті, несподіванку у вигляді призначення, свою мрію та завдання патрульної поліції, в етері ГІТу розповів сам очільник Управління патрульної поліції Волині Дмитро Мокич.

Патрульна поліція входить до Сил оборони України, тому волинські патрульні теж беруть участь у захисті нашої країни на фронті. Дмитро також ніс свій обов'язок та не так давно повернувся, про що розповів:

«Так, вже трохи часу відпочиваємо, а так знаходились на сході країни, де захищали нашу Україну».

До того ж не приховує, що призначення на посаду голови управління не чекав:

«Так воно було для мене несподіванкою. Як я міг це сприйняти, в мене голова була забита війною, я думаю, в кожного чоловіка й у багатьох людей загалом в головах війна і бажання швидше подолати ворога. Так і на той момент в мене це першочергове завдання було, мої хлопці лишились там деякі і звичайно, я хвилююсь за них на даний момент і серце моє, душа, все знаходиться там. Ворога не подолано, тому ми маємо докласти максимум зусиль задля того, щоб його було знищено».

Очільник виділив поточні напрямки роботи Патрульної поліції:

«Звісно робота лишається тою, що і була, ми ж не з'явилися тільки вчора, працюємо з 2015 року в управлінні патрульної поліції Волинської області, всі завдання лишаються тими ж: безпека на дорогах нашого міста й області та забезпечення громадського порядку в нашому обласному центрі, місті Ковелі, а також інших містах області».

Наприкінці Мокич поділився своєю мрією:

«Найшвидше перемогти ворога, щоб росія розвалилася, щоб те зло, яке є, було покаране, зникла ця несправедливість. Щоб Україна була сильною європейською державою і не ми шукали цього прихистку та допомоги, а самі були міцною опорою для всіх країн і з нас брали приклад. Ми на це заслуговуємо, українці, суспільство на це заслуговують і держава заслуговує, щоб про неї говорили голосно — Україна».