Після трьох років творчої паузи виконавець SUROV презентує трек «Внебодим». Для артиста це не перша спроба почати сольний шлях. Однак зараз саме той час, коли не варто нічого відкладати. Тож він прийняв рішення почати все з нуля.

Як починався його шлях, як музиканта, про що співав раніше, як мовне питання впливало на його творчість, яка пісня народилась на початку вторгнення, як була написана пісня «Внебодим», кому присвятив її, розповів в прямому етері ГІТу автор, виконавець та композитор Олександр Суров.

«Моя музична кар’єра почалась в 14 років, ми зібрали гурт і він називався «Восьмий день тижня», ми співали про любов, дружбу – це був стиль рок. Далі змінювали стиль, пішли інші гурти. Я грав на гітарі і писав слова до пісень, але не співав. Співати я почав відносно недавно в 2015 році, в 2016 році пішов на шоу «Х-фактор», наступним кроком я співпрацював з продюсерським центром і ми випустили кліп «Жизнь», колись я писав російською мовою, бо моє оточення так розмовляло і я робив з ними це заодно. Я не планував писати пісні, з 2019 року в мене був дуже складний період життя, я важко захворів і це тривало близько 3 років, я перестав слухати музику і писати. Але ось щось сталося і я написав пісню «Янголи не сплять». Я її написав і залишив, не знав як її реалізувати, бо пісня була гарна, але в мене не було сил, щоб довести роботу до кінця. тому зараз над нею працюємо. Друга пісня – це «Внебодим», я написав її дуже швидко. Цю пісню ніби я зчитав з простору, те що зараз відбувається – це дуже складна пісня. Я її проживаю щоразу, вона вийшла трагічна, але ця пісня про братерство, підтримку, любов. Цю пісню я присвячую всім нашим захисникам, всім, хто на лінії фронту і на жаль, вже не з нами.»

Про можливі наступні творчі плани дізнавайтеся у відео