У четвер, 16 березня, донецький ФК «Шахтар» на виїзді провів другий матч у 1/8 фіналу плей-офф Ліги Європи проти нідерландського «Феєнорду». Матч завершився розгромною поразкою «гірників» 7:1.

Уже на дев'ятій хвилині «Феєнорд» відкрив рахунок: Хіменес прокинув м’яч повз двох гравців «Шахтаря» і пробив точно в ближній кут.

На 24-й хвилині Оркун Кекчю забив другий м'яч у команді, а на 38-й – зробив дубль, реалізувавши пенальті після гри рукою Юхима Коноплі у штрафному майданчику. Таким чином, до кінця першого тайму перевага «Феєнорда» над «Шахтарем» збільшилася до трьох м'ячів.

Після перерви «Феєнорд» продовжив розгром «Шахтаря». Спершу свій дубль оформив Уссама Ідріссі. А згодом, на 64-й та 66-й хвилинах роттердамці забили ще двічі. Відзначились Джаханбакш та Данило Перейра.

«Гол престижу» «гірники» забили на 86-й хвилині – Кевін Келсі зміг скористатися контратакою і зробити рахунок 7:1. Таким чином, Україна втратила останнього представника у єврокубках і відновить виступи на цьому рівні вже у наступному сезоні.