Представники батьківського комітету із Володимир-Волинського, які виступають за відтермінування створення спортивного ліцею на базі центру освіти, приїхали на сесію облради, але їх туди не пустили.

Чому не пускають батьків на засідання, в етері Громадського Інтерактивного Телебачення розповів громадський активіст з Володимира Андрій Кандиба.

Як розповів Андрій, вчора, 15 березня, голови батьківських комітетів організували загальні збори, де чиновники міської, обласної рад, депутати Андрій Михайлович Бокоч, Кошельник Валентин Іванович, Матвійчук Ярослав Анатолійович та керівник закладу Вільховський Анатолій Петрович не змогли пояснити батькам яким чином відбуватиметься реорганізація школи.

«Ситуація з міністерства освіти НОКів пояснила нам всім, що з першого червня всі діти, які мають навчатися в цьому ліцеї мають пройти конкурсний відбір», — розповів Кандиба.

З його слів, рішенням всіх батьків було обрано делегувати кілька чоловік з правом голосу виступити, щоб вони донесли до депутатів облради ситуацію, яка склалася.

«Натомість сьогодні 7 чоловік даної делегації, зокрема і я, котрий бився і подавав запити всім депутатам - головам фракцій, стоїмо наразі перед дверима. Власне, поліція охорони обласної адміністрації нас не пускає, кажучи, що нема ніяких списків. Всіх названих, включно з головою батьківського комітету Олесею Смолковою, немає в списках», — підсумував Андрій.

Подробиці дивіться у відео: