Вже навіть у верхівці рф почали говорити про розвал московії. Ті, хто багато років казали про поділ України на західну і східну, розподіл між іншими державами, тепер кажуть про можливий розпад своєї держави, супутньо продовжуючи трясти паперовою дубиною в сторону «колективного заходу».

Чи дійсно росіяни почали розуміти, що загроза розпаду є та коли про це дізнались у спецслужбах, поговорили в етері ГІТу з політологом Олександром Антонюком.

«Насправді така загроза вже давним-давно існувала і ще на початку повномасштабного вторгнення дехто з пропагандистів говорив, що якщо російська федерація потерпить поразку у війні з Україною, то дійсно стане питання її розпаду», — нагадав Олександр.

Також він додав, що росія не є демократичною країною та не була сформована по добрій волі. Велика кількість народів знаходиться під окупацією, хоча їх і зросійщують.

«Те що ми сьогодні з вами бачимо, як відносно бурятів, хоча ми маємо великі претензії до них, також є геноцид і цього народу. Тому що спочатку звести їх за межу бідності, а потім використовувати, як орків для агресивних дій на території іншої країни», — зауважив Антонюк.

Підсумовуючи він виразив думку, що це прекрасно усвідомлювали в кремлі та фсб ще на початку війни з Україною в 2014 році.

Більше дивіться у відео: