У кожному місті є свої легендарні заклади, які так полюбляють їх жителі і куди бажають потрапити туристи. Тернопіль - не виключення, тут також є особливі місця з власною історією та родзинкою, вони приваблюють не лише містян, а й гостей, а тому заслуговують особливої уваги. В них панує унікальна атмосфера, наповнена затишком, комфортом і спокоєм. Їх хочеться відвідувати дедалі частіше, адже вони так надихають і піднімають настрій, дають змогу зібрати найближчих людей, відволіктися від буденності та насолоджуватися кожним моментом. І саме такими є заклади Тернополя Клуб Файного Міста та Паб Файного Міста. Це місця, куди піти в Тернополі однозначно варто, аби не лише смачно поїсти, а насолодитися галицькими традиціями, культурою. Якщо ж ви вирішили завітати у Тернопіль, не забудьте відвідати кращі ресторани Тернополя, розташовані у самому його центрі один поряд з іншим.  

Популярні заклади Тернополя, які варто відвідати приїжджим - це Клуб Файного Міста та Паб Файного Міста

Цікавлять ресторани Тернополя, де панує особлива атмосфера та збираються містяни - одним із таких є Паб Файного Міста. Це легендарне місце, яке надихає і яким надихаються протягом багатьох років. Тут готуються страви європейської й української кухонь, вони відрізняються лаконічною подачею, унікальними смаковими властивостями та щедрими порціями.

Меню Файне Місто пропонує настільки різноманітне, що можна розгубитися. У ньому ви знайдете традиційні панські деруни, які так полюбляють тернополяни, ситну пательню, що ідеально підходить для тих, хто зголоднів, наваристий український борщ, духмяний угорський бограч, величезний вибір сетів на компанію та іншу їжу. Меню включає ще одну популярну страву - піцу. Вона тут готується по унікальній технології і передбачає застосування процесу подвійної ферментації для отримання ідеального тіста. Завдяки йому, корж виходить ніжним і запашним, а також він чудово засвоюється організмом, завдяки чому смакувати піцою ви можете навіть пізнім вечором. А яке ж розмаїття начинок, їх тут стільки, що кожен знайде для себе найбільш відповідний варіант. Переглядаючи у Пабі Файне Місто меню, ви також зупините свою увагу на десертах, їх представлено безліч, тому сюди варто завітати істинним ласунам. 

Хочете дізнатися, де поїсти в Тернополі найкращі сніданки, відповідь одна - у Клубі Файного Міста. Саме вони є родзинкою закладу, адже пропонуються як у солоних, так і у солодких позиціях. Страви повністю відповідають потребам організму зранку, тому у вас буде відмінне самопочуття та відчуття ситості аж до самого обіду. Якщо ви шукаєте ресторани Тернополя, які готують сезонні страви, завітайте у Клуб Файного Міста. Тут періодично змінюється сезонне меню з урахуванням тих овочів, фруктів і ягід, які ростуть у конкретну пору року. Це не просто заклад, а “народне” сіті-кафе, де створюються світові бестселери. Клуб файного міста, меню якого включає страви європейської кухні, вміє дивувати не лише вишуканою їжею та напоями на будь-який смак, а й особливим стильовим оформленням. Інтер'єр сучасний, проте лаконічний, а коли на вулиці тепла погода, працює літня тераса для того, щоб ви насолоджувалися свіжим повітрям, пейзажем і архітектурою Тернополя, красою та добротою його мешканців.  

Файне місто ресторан і Клуб Файного раді вітати вас у себе. У цих закладах ви відчуєте, якою є справжня галицька душа, і як все комфортно, затишно, по-домашньому. 

Швидка доставка їжі: Клуб Файного та Паб Файного міста знають, як це зручно! 

Якщо ви завітали у Тернопіль, проте не маєте можливості відвідати популярні заклади, - не проблема, адже тут надається доставка їжі. Ця послуга діє для тих, хто територіально знаходиться не тільки в місті, а й у прилеглих селах. Їжа на замовлення привозиться швидко та перед відправкою пакується у зручний еко-посуд, тому вам не потрібно додатково шукати тарілку, щоб перекинути в неї страви. Вартість послуги залежить від геолокації, вона складає 50 грн. для тих, хто у Тернополі, та 70 грн. - у передмісті.

А якщо ви вирішили організувати посиденьки цілою компанією, то при покупці на суму від 2000 грн. їжа з доставкою привозиться безкоштовно. Щоб оформити замовлення, вам слід зателефонувати за номером 068-055-77-11 або ж зайти на сайт fainemisto.com чи у додаток. Відвідайте Тернопіль, затишне та сучасне місто, що приваблює мальовничими краєвидами, старовинними спорудами, унікальними пам'ятниками, і, звичайно, легендарним ставом, розташованим на території парку ім. Т.Г. Шевченка. Прогуляйтесь красивими вуличками центру та завітайте у популярні серед містян заклади - Клуб і Паб Файного міста, де вас зустрінуть з посмішкою на обличчі та запропонують найкращий столик.