В селі Градиськ відкрили меморіальну дошку на честь Кізуна Петра Миколайовича – мешканця цього села, який героїчно загинув 31 липня 2022 року в результаті ворожого обстрілу, під час виконання бойового завдання, в районі населеного пункту Соледар Донецької області.

Про це повідомили у Маневицькій громаді.

На церемонії відкриття меморіальної дошки були присутні рідні, друзі загиблого, побратими, представники релігійних громад, жителі та староста села Тетяна Бідун, начальник відділу культури та туризму Маневицької селищної ради Олександр Піддубний.

Право відкрити меморіальну дошку на будівлі клубу села Градиськ було надано побратимам Героя. Після чого учасники заходу поклали квіти та низько схилили голови на знак великої шани та вічної пам’яті

«Сьогодні ми робимо перший крок для увічнення імені Героя, Петро Кізун назавжди буде в нашій пам'яті, в наших серцях і душах», – зазначив начальник відділу культури та туризму Олександр Піддубний.

Чин освячення меморіальної дошки та поминальну молитву за упокій душ загиблих героїв здійснив отець Михайло із церковним хором храму Святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.