Генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський анонсував випуск нової марки «Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель».

Про це повідомляє Укрінформ.

За його словами, «бувають марки круті, бувають легкі, а бувають важкі. Ті, які дуже непросто тобі даються, бо за ними стоїть біль та історія, яку важко передати в одному невеликому творі».

За тиждень, 31 березня, нагадав Смілянський, «ми всі будемо відзначати день звільнення Бучі, Ірпеня, Гостомеля. День героїзму та болі, день люті та помсти. До цього дня Укрпошта, в рамках серії «міста – герої», випустить марку «Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель», а також листівки та конверти серії».

У цьому блоці будуть марки, присвячені трьом містам-героям Київщини. «Там і знищена «Мрія», і люди під мостом в Ірпені, і спалена ворожа техніка на вулицях Бучі», – зазначив керівник «Укрпошти».

«Відсьогодні цей блок стає доступним для передзамовлення на нашому сайті, а за тиждень запустимо його в наших відділеннях», – повідомив він.

Також Смілянський додав, що «ми запускаємо продаж річної книги «Марки України за 2021 рік». Звісно, трохи затримались з випуском, але маємо все робити на рівні, тож зібрали для вас колекцію марок (серед них марка «Бахмут») та оформили в круту книгу. Як завжди, дякую художникам та нашій неймовірній філателістичній команді, а всім бажаю переможної п’ятниці та чекаю Вас у нас онлайн та у відділеннях».