У Володимирі буде створюватись індустріальний парк, де будуть розташовані підприємства та виробництва кількох напрямків.

 Які зараз задачі вирішуються, які напрямки будуть залучатися, які вже є домовленості з місцевою владою, які цілі на найближчий час відносно втілення цього проекту, розповів в прямому етері ГІТу керівник ТОВ «Інвестиційно-керцюча компанія "Бюро інвестиційних програм"» Олександр Бондаренко.

«Нещодавно пройшов конкурс на керуючу компанію на індустріальний парк Володимир – це 37 га землі промислового призначення і тим більше, є можливість збільшити простір індустріального парку за умов необхідного розширення до 50 га при наповнені цього парку резидентами. На сьогоднішній момент є вже робоча концепція що там буде: перелік галузей і профілів компаній, які туди входитимуть і ми запрошуватимемо - це переробна промисловість, будівельні матеріали, продукти харчування, логістичні і складські комплекси, тобто це сукупність підприємств про промислового виробничого значення + логістика. Ми з командою будемо робити вужчий фокус, щоб зробити максимум 3 профілі для заходу компаній. Тому, ми формуємо пул заявок, у нас вже є контакти і дзвінки, заявки, що хочуть стати учасниками індустріального парку. Надалі, ми проводитимемо співбесіди і вибиратимемо з ким нам далі працювати.», - розповів пан Олександр.

Детальніше про кроки до втілення індустріального парку у Володимирі, дізнавайтеся у відео.