У Луцьку запрацював центр підтримки підприємців Дія.Бізнес. Він – 13-тий серед відкритих в Україні. 22 березня центр приймав перших відвідувачів.

Що це за центр розвитку підприємців, хто його створив, чия це була ідея і яким чином вдалося реалізувати її розповіла в прямому ефірі ГІТу Тетяна Зубрик продукт менеджер Дія.Бізнес у Луцьку.

«Така ініціатива була від Міністерства цифрової трансформації України у лютому 2020 року. Центр створений для підприємців, щоб об’єднати їх та розвивати. Дія.Бізнес – це суббренд екосистеми Дія і він покликаний для того, щоб розвивати підприємництво України. Дія.Бізнес складається з онлайн та офлайн платформи, безпосередньо центр розвитку підприємців у Луцьку – це офлайн платформа, туди можуть звертатися підприємці за консультаціями. У нас буде дві основні послуги – це консультації, а також різні цікаві заходи, які ми готуємо на квітень.», - розповіла пані Тетяна.

У центр можуть звертатися люди які лише планують відкрити ФОП, а також діючі підприємці. У цнтрі працюватиме хелпер - який надаватиме первинну консультацію.

Більше про умови консультацій та систему роботи, дізнавайтеся у відео.