На книжковому ринку з'явилась нова книга, написана під час війни, «Зробіть навпаки: життя і продажі до та під час війни».

Звідки з'явилось натхнення до написання книги, що мотивувало, коли народилась ця книга, з якими випробуваннями довелось зіткнутися через війну, які номінації вже здобула книга, чи на часі зараз читати та продавати, чи зацікавить українська книга європейських партнерів, в чому потенціал цієї книги на англомовному та польськомовному ринку, як в ній зображені українці, розповіла в прямому етері ГІТу письменниця, експертка з продажів та переговорів, блогерка Людмила Калабуха.

«Я з тих людей, які завжди розказують правду. Я давно планувала написати третю книгу, моя експертність та мої книги – це є історії реальних людей, українців, які попри всі випробування, які їм підкинула доля, змогли встояти, змогли створити успішний бізнес, знайти віру в себе, людей і я про це пишу, і це надзвичайно знаходить великий відгук в серцях людей, тому мої книги є бестселерами.», - розповіла експертка.

Людям потрібне натхнення, люди хочуть читати українські книжки, люди замовляють та потребують цього.

Дізнавайтеся неймовірно мотивуючу інформацію у ВІДЕО.