У середу, 5 квітня, мешканка села Заріччя Олександра Бондаренко відзначила 90-річний ювілей.

Про це поідомляє Володимирська міська рада. 

Олександра Денисівна при хорошому настрої та розумі радо вітає гостей у родинній садибі, де мешкає зі своєю внучкою Оленою. Своїм найбільшим скарбом і надбанням називає 5 онуків та 4 правнуків, які часто провідують та тішать бабусю. За великий трудовий внесок свого часу жінка отримала звання “Ветеран праці”. Не оминають увагою та всіляко допомагають жінці в побуті працівники соціальної служби відділення соціальної допомоги вдома.

Олександра Бондаренко народилась у селі Солонівка, що на Чернігівщині. У молоді роки після втрати першого чоловіка з малолітнім сином жінку відправили до Казахстану, опановувати “цілину”. Там, важко працюючи на полі, вона познайомилась зі своїм другим чоловіком, який родом з села Заріччя. Разом із ним пізніше приїхала жити на Волинь.

Пригадує довгожителька і розбудову Донбасу, і завод у Гомелі, де працювала за токарним станком, і підприємство в Чехословаччині, де довелось контролювати виробничі процеси. Після поверненням до Володимира працювала 27 років санітаркою в туберкульозній лікарні.