У районі тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області ввечері 6 квітня пролунало декілька вибухів. За попередніми даними, прильоти були в межах міста в місці розташування російських військових, проте звуки "бавовни" чули і жителі довколишніх сіл.

Те, що в окупантів видався неспокійний вечір, підтвердив законний мер Мелітополя Іван Федоров. Про вибухи він написав у Telegram близько 20:55 у четвер.

"Жителі повідомляють про кілька гучних вибухів на півночі Мелітополя й у навколишніх селах", – розповів чиновник і пообіцяв, що подробиці будуть пізніше.

Військовий рух українців і кримських татар "Атеш" заявив, що, за їхньою інформацією, дісталося загарбникам, які влаштувалися в районі (приблизно) Мелітопольського будівельного центру професійно-технічної освіти (колишнього ПТУ №24).

У пості партизанів сказано, що "офіцерів армії РФ серйозно підсмажили". Зазначимо, що ці дані інші джерела поки що не підтверджували.

Агент "Атеша" стверджує, що удари завдавалися артилерією. Зазначимо, що відстань від території, яка контролюється Україною, до околиць Мелітополя – це понад 75 км. Дальність РСЗВ HIMARS зі стандартним снарядом – до 84 км.