«Не винна» Вікторія Климчук-Длугач 3 травня о 15:00 у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва, що на пр. Волі, 2, відбудеться презентація книги «Не винна» авторки Вікторії Климчук-Длугач. Кожен бажаючий може прийти.

 Про ідею написання книги, коли та як вона виникла, про що ця книга, як люди самообманюються, як працює пропаганда, кому буде цікава ця книга, чому обрала таку назву, де видавалась книга, який наклад планується, чи буде її електронний варіант, хто допомагав з оформленням, що буде відбуватись на презентації книги, розповіла в прямому етері ГІТу авторка книги «Не винна», донька загиблого героя Сергія Климчука Вікторія Климчук-Длугач.

«Ідея книги виникла за кілька тижнів до повномаштабної війни. Ситуації навколо наштовхують на певну думку одну або кілька. Кожна людина само обманюється, наприклад, коли жінку вдарив чоловік, а вона думає, що це буде один раз і більше ні, або з понеділка я почну бігати – ні не почнеш. Російська нація теж самообманюється, вони уникають почуття провини за тими пропагандистськими наративами, які їм показують, бо дуже складно сказати і нести відповідальність, що ми винні, як нація. Ця книга художня, я в неї заклала своє особисте дослідження з методів пропаганди на населення, історія є повністю вигадана. »,= розповіла авторка.