Президент НФК «Локомотив» Роман Веселуха висловив своє бачення щодо будівництва стадіону з біговими доріжками в Ківерцях за майже 150 мільйонів гривень.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці, - передає ВСН.

«Багато бачив постів та репостів, коментарів та зауважень зі всієї України і це не аби як засмучує! Коли хочеться зробити добре для розвитку та популяризації спортивного руху», - пише автор.

Спортсмен зауважує, що Ківерці - це спортивне місто з великою спортивною історією, адже тут ще в далекому 1923 році – вже грали у футбол.

«Так у 1923 році в Польській газеті “Dzennik Wolynski” (щоденник Волинський) пише що вже на початку 20-х років минулого століття в Ківерцях активно розвивався спорт і була футбольна команда “Kolejaz” (Залізничник) яка існувала на ст. Ківерці до початку Другої світової війни, тобто до 1939 року. Вся інформація є в книжці «Історія Ківерцівського футболу», - пише спортсмен.

А також зазначає, що як і 100 років тому на українські землі знову вирує війна, і всі працюють на перемогу. Але, за його словами, не варто забувати про спорт, який є запорукою сильного та здорового майбутнього. І саме тому варто створити максимально комфортні умови для його розвитку.

«Наше місто, яке теж було під окупацією з 1941 по 1944 року, тільки зараз починає розвиватись і цим я дякую ЗСУ та Богу. Адже ми можемо робити такі чудові проєкти та підіймати спортивно- патріотичне виховання наших дітей.
Тому я, як Президент НФК «Локомотив» Ківерці, ще давно мріяв, щоб наш стадіон, який будував мій дід став дійсно потужною, новою спортивною спорудою, а мрії збуваються!», - додав Роман Веселуха.

Нагадаємо, після того, як військові наповнили бюджет Ківерцівської громади Луцького району, кожна покупка міського голови за бюджетні гроші стає все дорожчою і дорожчою. Так місто планує витратити майже 150 мільйонів гривень на стадіон з біговими доріжками.