Очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов прокоментував конфлікт між головою ПВК Вагнер євгеном пригожиним і Міноборони рф, який в останні години набув особливої сили.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі, заявивши, що "тендітна диктатура путіна впала".

"Рашисти почали гризти один одного за владу і гроші. Пригожин погрожує "йти походом" на москву. Шойгу, за його словами, втік із Ростова, щоб не стати жертвою в розправі", - написав Буданов.

Він також вважає, що конфлікт пригожина та шойгу допоможе українським військовим швидше звільнити Україну і інші території.

"А тепер слово за нашими підготовленими штурмовими бригадами, які на плечах загарбників визволять Україну і ті території, що захочуть бути у складі могутньої, непереможної та славної нашої країни", - заявив глава ГУР.

Буданов додав, що стійкість і мужність української нації, попри недостатню допомогу західних партнерів, допомогла пережити найскладніші дні російської агресії.

Нагадаємо увечері 23 червня у Telegram-каналах з'явилися заяви пригожина зі звинуваченнями на адресу Міноборони рф в ракетному ударі по таборах ПВК Вагнер. Після цього пригожин заявив, що знімає свої сили з фронту і йде розбиратися із керівництвом Міноборони рф.