Найбільший арт-проект року «МОТ» переїжджає з Дніпра до Луцька. Проект стартував взимку в Києві, поєднав в собі виставку та різні культурні заходи.

Про цей проект, що він собою представляє, коли стартує у Луцьку, та де буде розміщений, в етері Громадського Інтерактивного Телебачення розповіла директорка з комунікацій Don't Take Fake Юлія Сосновська.

«"Модуль тимчасовості" — це тимчасовий культурний простір, він подорожує, почав свою роботу в Києві, потім переїхав до Дніпра і в середині липня ми переїжджаємо до Луцька», — розповіла про проект пані Юля.

Як вона зазначила, центральною темою є тимчасовість. Основним центром подій є виставка сучасного мистецтва. Будуть виставлені роботи 28 митців з 10 країн, які представили свої роботи на тему тимчасовості. Наявні роботи, як українських митців, так і представників США, Індії, Франції, Алжиру та інших країн.

Також в рамках проекту будуть проводитись події, які показують українську культуру від кінопоказів, лекцій та дискусій до музичних перформансів.

Наостанок Сосновська поділилась локацією та термінами роботи проекту в Луцьку:

«"МОТ" буде розташований на центральній площі — театральному майдані біля драмтеатру і працюватиме близько місяця, орієнтовно до 15 серпня він буде стояти. Точну дату відкриття ми повідомимо буквально за тиждень».

Більше дивіться у відео: