Інженер-енергетик філії «Ковельське лісове господарство» Богдан Костючик загинув 28 червня, потрапив під ворожий обстріл. 23 серпня Герою мало б виповнитися 40 років.

Про загиблого захисника та колегу пишуть на фейсбук-сторінці Поліського лісового офісу.

Родом із с. Дубечне Ковельського р-ну. Там і проживав разом із родиною. Ще не встиг створити власну сім’ю, хоча дуже хотів і після нашої перемоги мріяв одружитися та мати власних діток. Тому що дуже любив малечу, легко знаходив підхід до дітей і завжди мав справжні щирі та дружні стосунки зі своїми похресниками та племінниками. Як і з усіма близькими людьми й колегами.

«Надихав своєю щирістю, людяністю та простотою. У колективі не раз дивувалися, звідки у Богдана стільки енергії та наснаги до всього, за що б не брався. Для своїх він був тим, кому можна зателефонувати у будь-який час доби та попросити про допомогу. Підтримати вмів і конкретною справою, і добрим словом», - пишуть колеги.

Крім роботи, яку дуже цінував, любив рибалити. І в цій справі його доброта вражала. Бувало, упіймає трофей – і випускає назад. Цінував кожне життя.

«Був справжньою підтримкою та опорою для побратимів. І міцним захистом та обороною для нас усіх. Ми ніколи цього не забудемо. Вічна пам'ять Герою-лісівнику», - додають ті, хто працював із загиблим пліч-о-пліч.