Відпочинок в Трускавці приваблює туристів в будь-яку пору року. Влітку – захоплюють подих дуже мальовничі пейзажі; восени туристи полюбляють збирати гриби й ягоди; взимку можна пройтись засніженими тропами або покататися на лижах; восени – спостерігати за відновленням природи й прохолодними світанками. Кожний турист знайде розваги собі по душі й «по кишені». 

Житловий фонд бальнеологічного курорту. Де краще поселитися?

Перед тим, як планувати поїздку, необхідно забронювати житло. До послуг відпочиваючих пропонуються різноманітні варіанти поселення за різними цінами.

• Для відпочинку в Трускавці підійдуть вілли. Вілли мають комфортабельні номери, затишну атмосферу, комплексне дієтичне харчування. Можлива організація екскурсій по визначним місцям Карпатського регіону.

• Санаторії спеціалізуються на комплексі лікувальних процедур. До послуг гостей передбачені медичні центри, консультації лікарів, діагностика захворювань, бювети з мінеральною водою.

• Готелі – це відмінний вибір для кращого відпочинку в Трускавці, лікування й оздоровлення. Більшість готелів пропонують широкий спектр послуг: комплексне харчування; комфортні номери різних категорій; консультації лікарів; оздоровчі процедури.

Особливості лікування й оздоровлення

Гості курорту вибирають саме цей регіон не випадково, так як Трускавець багатий природними джерельними мінеральними водами типу «Нафтуся», «Марія», «Софія». Цілющі властивості мінеральних вод використовують для лікування та профілактики багатьох захворювань. У місті обладнано два основні бювети, до яких проведена цілюща вода. Приймати воду можна безкоштовно. Але пам’ятайте: кожне мінеральне джерело має свої властивості, тому воду пити рекомендуємо тільки по призначенню лікаря.

Відпочинок в Трускавці: як провести дозвілля з дітьми

Для сімей з дітьми на Прикарпатті є всі умови. Для малечі в центрі курорту організовані дитячі майданчики, гарно укомплектовані ігрові кімнати, спортивні майданчики. Влітку проводяться різні майстер-класи, концерти, фестивалі, виступи музичних колективів.

Рекомендуємо сім’ям з дітьми обов’язково відвідати дельфінарій «Немо». Фото на згадку з дельфінами подарує посмішку навіть у суворого татка, а малеча із задоволенням зануриться в світ морських мешканців.

Взимку з дітьми можна поїхати на відпочинок в Плай. На гірськолижному курорті пропонуємо покататися на лижах, сноубордах, сноутюбах, санчатах. Селфі про неперевершену подорож займе гідне місце в сімейному альбомі!