Житель Волині впав з орієнтовно шестиметрової висоти у кар'єрі на Рівненщині, це сталося у ніч на 16 липня під час відпочинку поблизу села Базальтове Рівненського району.

Про це повідомляє Суспільне. Рівне.

Як розповів речник ДСНС України у Рівненській області Дмитро Мельник, рятувальникам довелось спускатись вниз з допомогою тросів та підіймати травмованого, щоб його забрали медики.

Виклик про те, що чоловік впав у карʼєр і йому потрібна допомога, у швидку надійшов після опівночі. 

Медики звернулися за допомогою до рятувальників, щоб вони дістали травмованого з карʼєру.

Падіння відбулось із висоти орієнтовно шість метрів, розповів Суспільному речник ДСНС області Дмитро Мельник:

“Наскільки відомо рятувальникам, у тому місці відпочивала компанія людей у двох наметах. В певний момент, ймовірно, з необережності, один із них впав униз. Аби дістати чоловіка, рятувальники спустились, наклали йому на шию фіксатор, поклали на ноші, підняли й передали медикам. Загалом було залучено п’ятьох співробітників ДСНС”.

За інформацією обласного центру екстреної меддопомоги, чоловікові, який впав у кар'єр, 29 років. Він житель Волинської області.

"Чоловік був у свідомості, жалівся на болі в нозі та грудній клітині. Попередній діагноз: закритий перелом стегна, підозра на перелом кісток гомілки, закрита травма грудної клітини, підозра на перелом шостого-сьомого ребра", — йдеться у повідомленні медиків.

Чоловіка госпіталізували в Костопільську лікарню, згодом транспортували до Рівненської обласної клінічної лікарні.