У справі про побиття військовослужбовця 14-ї ОМБР Анатолія Грищука у Володимирі, яке сталося цьогоріч у квітні, нині продовжується розслідування.

Як повідомили телеканалу «Конкурент TV» у спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони західного регіону, слідчі збирають докази.

«На цей час органом досудового розслідування відбувається збір доказів, встановлюються обставини інциденту, аналізуються результати висновків судово-медичної експертизи. Заплановане також проведення слідчого експерименту. Крім цього, очікуються результати ще кількох експертних досліджень. Після проведення усіх необхідних слідчих (розшукових) дій буде прийнято законне обґрунтоване рішення», – каже речниця спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Юлія Шевченко.

Нагадаємо у квітні цього року 23-річного офіцера Василя Арійчука звинуватили у побитті 41-річного солдата у Володимирі. Як розповіла сестра солдата старший офіцер побив чоловіка нібито за те, що солдат зайшов митися не в ту кабінку. Чоловік не мав змоги захищатися, бо не повністю відновився після важкого поранення. У потерпілого були серйозні травми, чоловік перебував у лікарні. Сам Арійчук заперечує побиття. Зокрема він сказав, що солдат зайшов до нього в кімнату п'яний у роздягненому вигляді, весь мокрий і брудний, а Василь Арійчук в той час спав. Коли ж прокинувся, то нібито лише прогнав його з кімнати.

Що ж там відбулося і що в результаті встановить слідство – повідомимо згодом.