У ніч проти неділі, 30 липня, у москві пролунав вибух. Пошкоджені фасади на двох офісних вежах «москва-Сіті».

Про пише аналітичний портал «Слово і діло».

Як зазначається, цього ранку «припинено спробу терористичної атаки» України БПЛА по об'єктах у місті москві.

Згідно з даними Міноборони рф, у нападі брали участь три безпілотники: один із них знищено в повітрі над Одинцовським районом московської області, два інших – подавлено засобами РЕБ, вони впали на території «москва-Сіті».

Крім того, пропагандистське видання ТАСС повідомляє про одного постраждалого внаслідок атаки дронів.

Пошкоджені фасади на двох офісних вежах «москва-Сіті». У одній з веж, яку нібито атакував один з дронів, розміщено відразу три російські міністерства: Мінекономрозвитку, Мінпромторг, Мінкомзв'язку. Що стосується 10-го поверху, то попередньо цей поверх займає Мінекономрозвитку. Там усе вигоріло, а по всьому кварталу розлетілися службові документи.

Про це повідомляють російські ЗМІ, Telegram-канали та мер москви сергій собянін.

«Вибух стався в будівлі «IQ-кварталу», розташованого в Москва-Сіті». Внаслідок хлопку на рівні 5-6 поверху 50-поверхової будівлі на Пресненській набережній, 10с2 пошкоджено скління. Постраждалих немає. Пожежі не послідувало», – повідомляє російське пропагандистське агентство ТАСС.

Повідомляється, що звук вибуху розбудив мешканців довколишніх будинків близько 3:00. На вулиці з'явився дим. У будівлі спрацювала сигналізація.

Також зазначається, що у московській повітряній зоні запровадили тимчасове обмеження на знаходження будь-яких повітряних суден. Аеропорт «Внуково» закрито на виліт та приліт, рейси перенаправляються до інших аеропортів.