Сергій на псевдо «Дизель» – аеророзвідник Луцького батальйону Волинської бригади тероборони. У цивільному житті був програмістом.

Про це розповіли у пресслужбі 100 бригади Волинської тероборони.

«В кінці лютого – на початку березня 2022-го, коли ми тільки прийшли в батальйон, було ще доволі холодно. У мене тоді заклало ніс – і я вночі голосно хропів, як дизельний трактор», – усміхаючись, боєць пояснює походження свого позивного.

Його батальйон із самісінького початку весни – і аж до середини червня 2023 року (впродовж понад 100 днів) успішно виконував бойові завдання під Бахмутом. Тоді це була найпекельніша ділянка фронту.

Нині ж луцькі тероборонівці знову на «нулі» – цього разу їм довірено тримати оборону на так само гарячому Куп’янському напрямку.

Вдома на Сергія чекають кохана дружина, тепер уже чотирирічна донечка Женя, а також улюблена робота – у цивільному житті «Дизель» працював програмістом.

Перебуваючи за понад тисячу кілометрів від рідного дому, аеророзвідник не має жодних сумніві щодо того, як саме закінчиться ця війна:

«Нашою Перемогою – і не інакше! Впевненості ж у цьому мені надає високий бойовий дух побратимів, а ще – повсякчасна підтримка волонтерів, родичів, колишніх колег…»