У бою з окупантами загинув житель села Цміни Маневицької громади - Руслан Гребінь.

Про це повідомили на сайті громади.

«Друга сумна звістка за сьогодні. В боях проти російського агресора загинув краянин Руслан Гребінь із села Цміни. В районі тривають дні жалоби. Спочивай з миром, Герою! Глибокі співчуття рідним захисника України!», - йдеться у дописі.

Більше про загиблого розповів селищний голова Олександр Гаврилюк.

«Сумні звістки не покидають Маневицький край.

Ще зовсім недавно для сім'ї Гребеня Руслана Івановича та Тетяни Василівни, їх синів-соколів, незважаючи на військовий час, життя було в трудових клопотах. Кожен працював і підтримував наших захисників. Та жорстока війна вносить корективи у розмірене життя працелюбних людей.

Патріот своєї землі, рідного краю Руслан Іванович 11 серпня зі зброєю в руках став на захист Вітчизни. А вже 13 серпня під час бойових дій з бандитським рашистським формуванням на території Донецької області загинув.

49-річний штаб-сержант Руслан Іванович Гребінь, житель села Цміни, уродженець села Новосілки, де проживає його мама Людмила Петрівна, віддав своє життя за волю і незалежність рідної країни, за спокій і мир в нашому краї. 

Схилімо голови перед світлою пам'яттю Героя, складемо подяку мамі, яка народила і виховала Патріота, віддаймо шану дружині і синам, які втратили найдорожче - коханого чоловіка і турботливого тата», - написав очільник громади.