В годинниковій індустрії існують свої суворі стандарти і канони. Мова йде про відомі мануфактури, для яких точність, якість і бездоганність у всьому – то золотий стандарт. Але така ідеальна у всіх відношеннях класика не всім до вподоби. Сучасний споживач вимагає інновацій, авторського почерку, індивідуальності і стилістичної впізнаваності.

Саме для таких поціновувачів елегантного шику з елементами індивідуальності і створює Hublot колекції Classic Fusion. І хай Вас не вводить в оману слово «Класика» і назві колекції. Так класичність ту стосується технічної бездоганності, точності та якості виконання кожного елементу. Але це колекція (одна з знакових для мануфактури), яку обирають ті, хто звик сам встановлювати правила гри і правила в житті. І це не дивно, бо годинники з цієї колекції дозволяють контролювати те, що мало кому вдається тримати під контролем - час. І консультанти Імідж Вас в цьому переконають.

Коли всі деталі – то єдиний досконалий ансамбль

Майстри Hublot свою колекцію Classic Fusion створювали як взірець елегантності але з домішками інновацій. Так всі матеріали, які використовуються, складно назвати супер класичними для годинникової сфери. Наприклад, деякі моделі це мікс натуральної шкіри алігатора (для виготовлення ремінця) і кераміки або титану для створення корпусу. Нерідко можна побачити корпус з ювелірної сталі в тандемі з ремінцем із каучуку. Все це привертає увагу ще і своїми незвичайними кольоровими варіаціями. Так колекція включає моделі з синім ремінцем і синім циферблатом, які прекрасно комбінуються з холодним титановим корпусом. Привертає увагу модель з зеленим циферблатом та зеленим шкіряним ремінцем в тандемі з корпусом кольору насиченого голда. Сірі, чорні варіації теж зустрічаються для тих, хто цінує шик, але такий «тихий», без кольорових акцентів.

При цьому всі годинники серії Hublot Classic Fusion бездоганні в плані технічних характеристик. Так запас ходу на 42 години та водо непроникливість на 50 метрів робить ці моделі дуже затребуваними. Наявність таких функцій як ідентифікація годин, хвилин, секунд та дат – достатня саме для того щоб тримати час під повним контролем. Щодо ергономічності, то ту складно переоцінити майстерність годинникарів Хублот:

• Механізм працює бездоганно в будь-яких умовах;

• Циферблат – відрізняється ергономічністю, тобто не містить нічого зайвого і тим самим дозволяє легко визначати час;

• Для захисту циферблату використовується сапфірове надміцне скло покрите спеціальним покриттям яке навіть у сонячно погоду дозволяє легко і просто «зчитувати» дані циферблату;

• Прості і зрозумілі часові мітки;

• Стрілки з родієвим покриттям.

Все це дозволяє позиціонувати годинники з серії Classic Fusion, як досконалі. Щодо ціни, то досконалість не може коштувати дешево. Але експерти Imidge допоможуть вам підібрати саме то екземпляр, який впишеться у бюджетні рамки.