Сьогодні, 18 серпня, зі смутком та болем Іваничівська громада провела в останню дорогу жителя с. Древині, військовослужбовця Володимира Черепніна, який помер 14 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.

Про це йдеться на сайті громади.

Помолитися за свого захисника та провести його в останню дорогу прийшли рідні, знайомі, військовослужбовці, представники влади, а також жителі громади.

Щирі співчуття родині та близьким померлого воїна у зв’язку з непоправною втратою висловили заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан та староста Мишівського старостинського округу Надія Стежко, які запевнили, що пам’ять про нього назавжди залишиться у серцях всіх, хто його знав і любив.

Священник Свято-Дмитрівської церкви с. Древині отець Віталій та духовенство Володимир-Волинського благочиння звершили заупокійне похоронне богослужіння за померлим військовослужбовцем Володимиром, який до кінця свого життя захищав рідну землю.

"Востаннє нашому земляку віддали військові почесті. Рідним Героя вручили Державний Прапор України, який почесна варта зняла з домовини. На честь солдата небо гучно пронизав трикратний стрілецький салют…

Тепер він – навічно з небесною вартою, а над його могилою навіки майорітиме синьо-жовтий стяг. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Володимира. Це гірка втрата та нестерпний біль. Вся громада сумує разом з вами…" - йдеться у повідомленні.